8.2 Pràctiques d'App Inventor

Tasca: Construeix la teva primera app: Hello Purr (Individual)

Un cop hagis completat el tutorial (http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/hellopurr.html) i hagis verificat el correcte funcionament de l'app, comprateix el fitxer .apk amb el nom hellopurr_cognom.apk al teu professor o professora. Recorda que has de fer també el repte: Fer que el gat ronqui.

ATENCIÓ: Guarda el fitxer que has creat al teu blog personal.

Tasca: Converteix el teu mòbil en una eina de dibuix: PaintPot (Individual)

Ves al lloc web d'App Inventor i segueix el següent tutorial: http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/paintpot-part1.html

Un cop hagis completat el tutorial i hagis verificat el correcte funcionament de l'app, comparteix el fitxer .apk amb el nom paintpot_cognom.apk al teu professor o professora. Recorda que has de fer les dues parts del tutorial.

ATENCIÓ: Guarda el fitxer que has creat al teu blog personal.

Tasca: Construeix el teu primer joc per mòbil: MoleMash (Individual)

Ves al lloc web d'App Inventor i segueix el següent tutorial: http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/molemash-2.html

Un cop hagis completat el tutorial i hagis verificat el correcte funcionament de l'app, comparteix el fitxer .apk amb el nom molemash_cognom.apk al teu professor o professora.

ATENCIÓ: Guarda el fitxer que has creat al teu blog personal.

Tasca: Construeix un joc més elaborat: Pong (Individual)

Ves al lloc web d'App Inventor i segueix el següent tutorial: http://www.appinventor.org/content/ai2apps/intermediateApps/pong

Un cop hagis completat el tutorial i hagis verificat el correcte funcionament de l'app, comparteix el fitxer .apk amb el nom pong_cognom.apk i el codi font de l'app amb el nom pong_cognom.zip al teu professor o professora. Cal que facis també els reptes que es plantegen.

ATENCIÓ: Guarda el fitxer que has creat al teu blog personal.