Tema Nom Descripció
Tema 1 Fitxer DOSSIER INICIACIÓ A LA PSICOLOGIA

Dins aquest dossier hi trobareu un plantejament sumari de les grans qüestions de la psicologia, tant pel que fa a la seva naturalesa, objectius, aplicacions, com a la seva història. Naturalment, tractarem amb major deteniment els temes que han tingut més rellevància dins la història d'aquesta disciplina i que major impacte han tingut fins els nostres dies. Aquest dossier, per tant, ens servirà com a primer sumari per abordar d'una forma introductòria l'estudi de la psicologia.

Fitxer Conceptes generals Psicoanàlisi Freud.
Tema 2 URL El conductime

En aquest vídeo s'explica en què consisteix el conductisme d'una manera clara i rigorosa. Escolteu-lo per poder realitzar la tasca que se us demanarà.

Fitxer Document Conductisme

En aquest document se us presenten les característiques fonamentals sobre el conductisme. Juntament amb els vídeos, serà un dels elements que us serviran per anar realitzant les diverses tasques. 

LA PSICOLOGIA COGNITIVA DE JEAN PIAGET Fitxer Les etapes del desenvolupament cognitiu

Als següents documents hi trobaràs un resum de les diferents etapes del desenvolupament cognitiu de l'infant segons Piaget i una presentació del seu pensament, així com un text on el propi Piaget exposa la seva concepció de la intel·ligència sensoriomotora.

Fitxer La psicologia de Piaget
Fitxer Piatget ens explica la intel·ligència sensiomotora
URL La teoria del desarrollo cognitivo de Piaget

  En aquest vídeo s'explica de manera clara i didàctica l'evolució del desenvolupament cognitiu de l'infant segons Piaget, a part d'alguns dels conceptes fonamentals de la seva psicologia cognitiva.

Fitxer Preparació examen divendres 26

  Al document Preparació examen, hi teniu els continguts de l'examen del pròxim divendres.

La intel·ligència. Tipus d'intel·ligència URL Inteligencia emocional

  Aquest vídeo et mostra de manera gràfica i senzilla el pensament de Goleman en relació a la intel·ligència emocional.

URL Entrevista a Daniel Goleman
Fitxer Intel·ligències múltiples

Als següent document s'hi exposen els aspectes fonamentals de la teoria de les intel·ligències múltiples de Gardner. Després de llegir-lo i comentar-lo, passarem a fer les activitats relacionades.

EXERCICI FINAL Fitxer Exercici final augment nota

  Tracta de respondre el més raonadament les següents preguntes per tal de poder obtenir un increment en la teva qualificació final.