AVISOS

Altres formes de recaptació de diners per subvencionar el viatge:

 
Imatge Carme González Maurel
Altres formes de recaptació de diners per subvencionar el viatge:
per Carme González Maurel - diumenge, 27 gener 2019, 09:40
 

Altres formes de recaptació de diners per subvencionar el viatge:

Recentment s'ha posat en contacte amb nosaltres una empresa que es dedica a proporcionar productes naturals a escoles i instituts a fi que els alumnes i les seves famílies els puguin vendre i obtenir un benefici. Crec que seria una molt bona opció de venda de cara al dia de portes obertes que es farà al març (o vendre'ls durant el curs). Les condicions són molt bones, ja sigui pel marge de benefici que donen com que, sobretot, no s'han d'avançar diners.  teniu el full informatiu amb els preus i les condicions a l'apartat "altres formes de subvencionar-nos el viatge".  També us adjunto l'enllaç d'un video d'alumnes de diferents instituts que han guanyat el premi de "super venedors.

Una altra empresa que ven roses s'ha posat en contacte per oferir-nos la possibilitat de proporcionar-nos flors per vendre a Sant Jordi, podriem demanar permís per posar una parada a Plaça Molina per exemple, o a l'institut i d'aquesta manera també podríen obtenir un benefici de la venda.

Aquesta informació també la he passat als vostres pares. Si estan/esteu interessats jo estic a disposició tots els dimarts a l'hora del pati al meu despatxet.

Que acabeu de passar un molt bon cap de setmana!